ТРЕНІНГ ЯК ЕФЕКТИВНА ТЕХНОЛОГІЯ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖУВАЛЬНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ

8 травня відбулась гостьова лекція Романюк Руслани Костянтинівни докторки педагогічних наук, професорки, декана природничого факультету Житомирського державного університету імені Івана Франка на тему: “ТРЕНІНГ ЯК ЕФЕКТИВНА ТЕХНОЛОГІЯ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖУВАЛЬНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ”. До зустрічі доєднались викладачі кафедри ботаніки, екології та методики навчання біології та студенти спеціальностей 014.15 Середня освіта (Природничі науки) та 101 Екологія.

Руслана Костянтинівна розповіла про  ефективність формування здоров’язбережувальної компетентності здобувачів освіти, що може бути досягнута шляхом різноманітних підходів та методів, незалежно від форми, важливо створити стимулююче навчальне середовище, що сприяє активному розвитку та взаємодії учасників.

Використання інтерактивних методів навчання, практичних завдань  може сприяти активному залученню учасників до процесу навчання та розвитку їх здоров’язбережувальної компетентності.

Під час лекції, було обговорено ефективне формування здоров’язбережувальної компетентності, яке вимагає системного та комплексного підходу, що враховує індивідуальні потреби та особливості учасників освітнього процесу. Це дає можливість кожному здобувачеві освіти розвивати свої здорові звички та навички, які стануть основою для щасливого та успішного життя. Дякуємо лектору Романюк Руслані Костянтинівні за цікаву та змістовну  інформацію, яка важлива для кожного учасника освітнього процесу.

You may also like...