Міжнародна науково практична конференція «Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини»

17-18 листопада 2022 року в Полтавському національному педагогічному університеті імені В.Г. Короленка на факультеті природничих наук та менеджменту проходила Міжнародна науково практична конференція «Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини», організатором якої була кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації. Організаційний комітет конференції кафедри на чолі з докторкою педагогічних наук, професоркою, членкинею-кореспонденткою НАПН України ректоркою Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка Мариною Вікторівною Гриньовою, деканом факультету кандидатом педагогічних наук, доцентом Сергієм Анатолійовичем Новописьменним та колективом кафедри на чолі з доктором медичних наук, професором Сергієм Івановичем Дубініним працював над тим, щоб на всіх етапах підготовки і проведення конференції для роботи учасників були створені комфортні умови.

Пленарне засідання конференції 17 листопада о 10 годині відкрив проректор з наукової роботи доктор педагогічних наук, доктор теологічних наук, професор Василь Васильович Фазан і привітав учасників конференції та побажав їм творчих успіхів.
На конференцію було надіслано більше ста робіт від 200 авторів для публікації у збірнику матеріалів конференції. Контингент учасників відрізнявся великим різноманіттям — викладачі вищих навчальних закладів, студенти, лікарі, працівники науково-дослідних установ, науковці, вчителі з різних регіонів України.

Всі доповіді на були цікавими та змістовними, викликали інтерес в учасників, про що свідчили запитання, які були обговорені з доповідачами.

18 листопада відбулися секційні засідання за напрямками: біологічні та медичні аспекти здоров’я людини; сучасні проблеми методики викладання біології, медицини у вищих навчальних закладах. еколого-валеологічне виховання у вищих та середніх навчальних закладах; вплив стану навколишнього середовища на здоров’я людини; біологічні основи відтворення та охорони біорізноманіття тваринного та рослинного світу, на яких також були заслухані цікаві доповіді з презентаціями, що супроводжувались жвавим обговоренням актуальних питань що стосуються здоров’я людини.

Оргкомітет і кафедра дуже вдячні всім учасникам конференції за змістовну і плідну роботу.

You may also like...