Факультет технологій та дизайну провів майстер-клас з виготовлення та декорування печива

13 грудня 2021 р. на базі факультету технологій та дизайну відбувся майстер-клас з виготовлення та декорування печива. Серед гостей заходу були ректорка ПНПУ імені В. Г. Короленка професорка Марина Гриньова, викладачі та студенти природничого факультету. Майданчик для проведення майстер-класу надали декан факультету технологій та дизайну, професорка Валентина Титаренко та заступниця декана Юлія Срібна. Також до організації заходу долучились голова ради з організації виховної діяльності Людмила Гомля та декан природничого факультету Сергій Новописьменний.

Спочатку гостей ознайомили з технологією роботи з кремом та тістом, показали відповідні інструменти для роботи. Після невеликого вступного інструктажу присутнім дали можливість продемонструвати свої кондитерські навички. Після творчого процесу декорування печива, всі відвідувачі заходу скуштували результати своєї праці.

Марина Гриньова відзначила особливу атмосферу цього майстер-класу та подякувала організаторам й майстрам-кондитерам за такий актуальний в контексті прийдешніх свят захід. Студенти й викладачі теж висловили своє захоплення новим для себе видом діяльності та запросили всіх охочих на екскурсію природничим факультетом.

You may also like...