Трудова діяльність

У 2001 році закінчив навчання за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти, біологія і основи сільськогосподарського виробництва» на природничому факультеті і отримав кваліфікацію: вчитель біології, основ сільськогосподарського виробництва, валеології та основ екології.

У 2002 році закінчив магістратуру в Полтавському державному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Біологія» і отримав кваліфікацію: магістр педагогічної освіти, викладач біології.

2004–2007 рр. – навчання в аспірантурі денної форми навчання Полтавського державного педагогічного університету імені В. Г. Короленка за спеціальністю 13.00.04 – «теорія та методика професійної освіти».

У 2009 році відбувся захист кандидатської дисертації на тему: «Підготовка майбутнього вчителя природничих дисциплін до самоосвітньої діяльності» на засіданні спеціалізованої вченої ради К 73.053.02 в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького. Науковий керівник – доктор педагогічних наук, професор Хомич Лідія Олексіївна.